Endüstri işletmelerinde basit örgütsel yapıdan matris örgüt yapısına dönüşümün irdelenmesi - İşeri, Müge (My University, 1989)
unknown
Keywords: Genel yönetim; İŞLETMELER-MATRİKS ÖRGÜT YAPISI; İŞLETMELER-ÖRGÜTSEL DEĞİŞİM; Yürütmenin yönetimi