İdrar kültürü için örnek alırken, kadınlarda genital bölge temizliğinde sabunlu su ve steril distile su kullanılmasının önemi - Şenturan, Leman (My University, 1998)
unknown
Keywords: HEMŞİRELİK HİZMETLERİ