Düşünsel ve toplumsal değişim sürecinde Türk özgün baskıresim sanatı ve özgün baskıresim sanatında soyut eğilimler - Aykaç, Vesile (My University, 1999)
unknown
Keywords: Baskı işleri ve baskılar; GRAFİK SANATI-ÖZGÜN BASKI; Güzel ve dekoratif sanatlar