Garibu’l - Hadis ilmi : mahiyeti,tarihçesi, müellifler ve İstanbul kütüphanelerindeki yazmaları. - Kayhan, Veli, 1951- (My University, 1984)
unknown
Keywords: Din; Hadis ve hadis ilmi; İslam Dini; İSLAM DİNİ-HADİSLER