Sodyum profili uygulamasının hemodiyalizde görülen semptomlar üzerine etkisi - Ahbap, Elbis (My University, 2002)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Böbrek vesidiksağan (üreten) hastalıkları; Hastalıklar; Nefroloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri