Pazarlama açısından finansal kiralama ve bilgisayar pazarı üzerine bir uygulama. - Basmacı, Mazhar (My University, 1988)
unknown
Keywords: FİNANSAL KİRALAMA-PAZARLAMA; Genel yönetim; Pazarlama yönetimi