20.yüzyıl başında (1910 - 1930) plastik sanatlarda konstrüktivitizm - Bozbıyık, Hülya (My University, 1995)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; HEYKEL SANATI; Plastik sanatlar (Heykeltraşlık); SANAT,PLASTİK-KONSTRÜKTİVİTİZM