Kronik anal fissür ve hemoroid birlikteliğinde lateral internal sfinkterotomi sonuçlarının değerlendirilmesi - Parmaksızoğlu, Teoman (My University, 2001)
unknown
Keywords: Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri