13.yy’dan günümüze kadar İran ve Anadolu’da cicim örnekleri - Sarnesar, Katayoun (My University, 2001)
unknown
Keywords: Dekoratif boyama; Dekoratif sanatlar; Dokuma; Güzel ve dekoratif sanatlar; Halıcılık; Kilim Desenleri