Frankel 3 apareyi uygulanan maksiller retrognati olgularında tedavi sonucu oluşan değişikliklerin sefalometrik olarak incelenmesi - Biren, Sibel (My University, 1992)
unknown
Keywords: TIP - ORTODONTİ