Farklı bileşimlerde hidroksiapatit esaslı biyoseramiklerin üretimi, mekanik özelliklerinin ve vücuda uyumluluklarının incelenmesi - Pazarlıoğlu, Süleyman Serdar (My University, 2017)
Bu çalışmada, Across Organics firmasından temin edilen ticari saflıktaki hidroksiapatit (HA) tozuna ilk olarak ağırlıkça %2.5 ve %5 oranlarında olmak üzere alümina (Al2O3)

In this study, %2.5 and 5 of alumina (Al2O3) is added to the commercially pure hydroxyapatite (HA) powder which is provided from the Across Organics Company and HA-Al2O3
Keywords: Eğitim; Hidroksiapatit; Hidroksiapatit Hydroxyapatite; Metal; Özellikleri