Resort otellerin pazarlama kanallarının analizi : Türkiye üzerine bir inceleme ve araştırma. - Birkan, İbrahim (My University, 1994)
unknown
Keywords: Genel yönetim; OTELLER-PAZARLAMA-DAĞITIM KANALLARI; Pazarlama yönetimi