Genç bireylerde kalp sağlığı takibi için mobil uygulama - Bajgora, Mensur (My University, 2019)
Geliştirilen mobil uygulamanın test aşamasında kullanıcı deneyimlerinin değerlendirilmesi için yirmi kişilik bir öğrenci grubu ile Sistem Kullanılabilirlik Ölçeği (SUS) uygulanmıştır. Bu ölçekten çıkan sonuçlar da tez kapsamında değerlendirilmiştir.

System Usability Scale (SUS) was applied with a group of twenty students to evaluate user experiences during the testing phase of the developed mobile application. The results of this scale were also evaluated within the scope of the thesis.
Keywords: Digital Health; Dijital Sağlık; Healthy Campus; Heart Health; IONIC; IONIC Mobile Health; Kalp Sağlığı; mHealth; Mobil Sağlık; Mobil Uygulama; Mobile Application; Sağlıklı Kampüs