Gentamisin ile tedavi edilen hastalarda serum düzeylerinin mikrobiyolojik ve diğer yöntemlerle tayini - Çelik, Cennet (My University, 1992)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-MİKROBİYOLOJİ-TEDAVİ