Küçük ve orta ölçekli işletmelerin başarılı olabilmelerinde yönetim-yöneticinin önemi ve uygulamadan örnekler - Yeşilyurt, Sema (My University, 1994)
unknown
Keywords: Genel yönetim; KÜÇÜK İŞLETMELER-YÖNETİM; YÖNETİCİLER-; Yürütmenin yönetimi