Türkiye'de kısa vadeli sermaye hareketlerinin ekonomik büyüme ve reel döviz kuru ile ilişkisi - (:unkn) unknown (My University, 2014)
Bu çalışma ile Türkiyede kısa vadeli sermaye hareketlerinin, ekonomik büyüme ve döviz kuru ile ilişkisi ortaya konulmaya çalışılmıştır. Yapılan analiz sonucunda kısa vadeli sermaye hareketlerinden GSYHya doğru tek yönlü nedensellik ilişkisi bulunurken, kısa vadeli sermaye hareketleri ile reel döviz kuru arasında ise çif yönlü bir nedensellik ilişkisi bulunmuştur.

Tis paper analyzes the casuality relationships among the short term capital fows, economic growth, and real exchange rate in Turkey. Empirical results show that there exists uni-directional casuality between short term capital fows and economic growth while there exists bi-directional casuality between short term capital fows and real exchange rate.
Relationships between short term capital flows, economic growth and real exchange rate: Te case of Turkey
Keywords: İşletme Finans; İktisat; İşletme