Sıçan vajen dokusu kontraktilitesinin nöroregülasyonu ve ooferektominin etkisi - Önol, Fatih (My University, 2005)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Üroloji