Nalidiksik asit-avicel öğutülmüş karışımları ve kapsüllerinde çözünme hızı araştırmaları - İlhan, Zeynep (My University, 1991)
unknown
Keywords: ECZACILIK-FARMASÖTİK KİMYA; Farmakoloji ve tedavi; Tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri