Uluslararası iletişim alanının düzenlenmesine yönelik normatif kavramlarda ortaya çıkan yeni gelişmeler - Akdemir, Semra Soyer (My University, 1993)
unknown
Keywords: İletişim (Telekomünikasyon); İLETİŞİM HUKUKU