Diklofenak-Aljinat mikrokürelerinin ve tabletlerinin in vitro özelliklerinin incelenmesi - Çevik, Sevgi (My University, 1999)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Farmasötik teknoloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri