İletişim sürecinde pornografik-erotik görsel materyal ve cinsel şiddet - Köksal, Şehnaz (My University, 1997)
unknown
Keywords: İletişim (Telekomünikasyon); Kitle iletişim araçları; ŞİDDET,GÖRSEL MEDYADA; Televizyon; Telsiz iletişimi