Değişken faktörler etkisindeki orthotropik diskte sonlu elemanlar metodu ile gerilmelerin incelenmesi - Erel, Gazi Kamil (My University, 1994)
unknown
Keywords: İmalat; Maden işleme süreçleri; METALLER-İŞLEME