Kurum kültürünün kurum kimliğine, ürün kimliğine ve ambalaj tasarımına yansıması - Mehmetı, Ngadhnjim (My University, 2003)
unknown
Keywords: Baskı işleri ve baskılar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Reklam Grafiği