Modelling of the dispersion of wastewater in a receiving body. - Kan, Barış (My University, 1999)
unknown
Keywords: ÇEVRE KİRLİLİĞİ; Sağlık ve belediye mühendisliği (Çevre koruma mühendisliği); Sanayi sağlığı mühendisliği