KOBİ'lerde (küçük orta boy işletmeler) yönetim sistemi kurulurken karşılaşılan sorunlar ve bir uygulama - Parlaz, Şevket (My University, 1997)
unknown
Keywords: İşletmecilik; Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ)