Mycobacterium Tuberculosis’in hızlı tanısında ve rifampisin duyarlılığının araştırılmasında bakteriyofajların kullanımı - Öktemgil, Ahmet Ragıp (My University, 2002)
unknown
Keywords: Mikrobiyoloji; Mycobacterium Tuberculosis; Tüberküloz Tanısı