Timpanotomi uygulanan sıçanlarda reaktif oksijen türlerinin incelenmesi ve vitamin E kullanımı ile reaktif oksijen türlerinin seviyesindeki değişikliğin değerlendirilmesi - Polat, Şenol (My University, 2003)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp; Tıp bilimleri