Radyoterapi gören baş boyun tümörlü hastalarda oluşan akut ve kronik kserostominin amifostin ile azaltılabilirliğinin incelenmesi - Atasoy, Beste Melek (My University, 2002)
unknown
Keywords: Radyasyon Onkolojisi; Radyoterapi