Karragen ile multipartiküler ilaç taşıyıcı sistemlerin hazırlanması ve değerlendirilmesi - Sipahigil, Oya (My University, 1998)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Farmasötik teknoloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Uygulamalı eczacılık