Halkla ilişkiler ve pazarlama karışımı içinde yeni bir kavram; marketing PR : bir örnek olay incelemesi - Küçükceylan, Deniz (My University, 1998)
unknown
Keywords: Halkla ilişkiler; Halkla İlişkiler; MARKETING