Postmenopozal kadınlarda tibolon tedavisi ile sürekli konjuge östrojen ve medroksiprogesteron asetat tedavisinin serum leptin düzeyleri üzerine olan etkilerinin karşılaştırılması - Dedeoğlu, Emine Nihan (My University, 2003)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kadın Hastalıkları; Kadın hastalıkları (jinekoloji); Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri