Bilgi ve Belge Yönetimi bölümlerine yönelik genel bir değerlendirme ve uzaktan eğitim projesi - Yıldız, Hasan Ali (My University, 2011)
unknown
Keywords: Bilgi ve Belge Yönetimi; Bilgi Yönetimi; Uzaktan Eğitim; Üniversiteler ve Yüksekokullar