Amatör ve profesyonel futbolcuların bazı kişilik özellikleri - Küçük, Veysel (My University, 1990)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Futbol; SPOR PSİKOLOJİSİ; SPOR-FUTBOL-PSİKOLOJİ; Top oyunları