Enflasyon ortamında endüstri işletmelerinde maliyetlerin fiyat politikasına etkileri - Göy, Ayhan (My University, 1986)
unknown
Keywords: ENFLASYON (MALİYE)_TÜRKİYE; MALİYET MUHASEBESİ; MUHASEBE; PARA POLİTİKASI_TÜRKİYE