İntrakranial damarsal malformasyonların moleküler ve antiojenik yapısı: yapısal proteinlerin ve anjiojenik faktörlerin immunhistokimyasal yöntemle incelenmesi - Kılıç, Türker (My University, 1997)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri