Behçet hastalığında serumda serbest HSP70 ve anti-HSP70 antikor varlığının değerlendirilmesi - Birtaş, Elif (My University, 2002)
unknown
Keywords: Halk Sağlığı; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri