Mykard canlılığını belirlemede istirahat redistribüsiyondan sonra TL-201 ile reenjeksiyon veya geç redistribisiyon görüntülemenin önemi - Noshari, Omid A. (My University, 2003)
unknown
Keywords: Nükleer Tıp