Endüstri işletmelerinde yararlanılan başlıca personel seçme yöntemleri : dokuma, giyim eşyası ve deri sanayii sektöründe yapılan bir araştırma - Deniz, Nevin (My University, 1986)
unknown
Keywords: PERSONEL YÖNETİMİ-PERSONEL SEÇME