Mesane çıkımı obstrüksiyonunda iskemi-reperfüzyon ve serbest oksijen radikallerinin rolü - Yıldırım, Asıf (My University, 2000)
unknown
Keywords: Göden barsak (rektum) ve makat (anüs)hastalıkları; Hastalıklar; Rektum, anüs_Hastalıklar; Sindirim sistemi hastalıkları; Sindirim sistemi_Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri