Türkiye’de gümrük kaçakçılık olayları ile gümrük muhafaza hizmetlerinin yönetim ve organizasyonu - Erdem, R. Oktay (My University, 1993)
unknown
Keywords: Ekonomi; GÜMRÜK HİZMETLERİ-YÖNETİM; KAÇAKÇILIK-TÜRKİYE; Uluslararası ekonomi