Hidrolize buğday proteini içeren şampuanların deney tasarımı yolu ile optimizasyonu - Edincikli, Elvan (My University, 1997)
unknown
Keywords: Kimya mühendisliği ve ilgili konular; Kozmetik Ürünleri; Parfümler ve kozmetikler