Uçan tasarsız ağlarda güvenlik sorunları - Şentürk, Eren (My University, 2016)
Insansız Hava Araçları’ndaki (IHA) teknolojik gelişmeler, askeri ve sivil uygulamalardaçoklu IHA sistemlerinin kullanımını teşvik etmektedir. ABSTRACT Technological advancements in Unmanned Aerial Vehicles (UAV) encourage the useof multi-UAV systems in military and civil applications.
Keywords: FANET; güvenlik ad-hoc networks; Güvenlk; Hava araçları; security; tasarsız ağlar; Teknolojik yenillikler