Sıçan ön beyin iskwmi ve reperfüzyon modelinde lipid peroksidasyon, glutatyon ve protein oksidasyonu düzeyleri : insülülinin etkisi - Aykut, Canan (My University, 1994)
unknown
Keywords: Nörofizyoloji; Tıp