Ön ödemeli konut satış sözleşmesinde cayma hakkının kullanılması - Ünaldı, Rabia (My University, 2017)
Ön ödemeli konut satış sözleşmesinde cayma hakkının kullanılması ABSTRACT Usage of pre-payable housing contract sales agreement.
Keywords: Cancellation (Withdrawal); Cayma; Geri Alma Pre-paid Housing Sales Contract; Hukuk ve mevzuat; Konut; Ön Ödemeli Konut Satış Sözleşmesi; Özel hukuk; Re-purchasing; Satış sözleşmeleri; Tüketici hakları; Tüketicinin korunması; Türkiye