Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu tanısı alan ergenlerde duygusal ipuçlarının tanınması, sosyal karşılıklılık ve motor koordinasyon becerileri - Erdoğdu, Ayşe Burcu (My University, 2009)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı_Hastalıklar; Ruh Sağlığı, Çocuklarda; Tıp