Bölgesel işbirliği modeli olarak Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı ve bu teşkilat içinde Türkiye-Romanya ekonomik-ticari ilişkileri örneği - Cihangiroğlu, Mustafa Baki (My University, 1998)
unknown
Keywords: Karadeniz Ekonomik Işbirliği