Türkçe yayınlarda (1917-1920) Kuzey Kafkasya’daki siyasi faaliyet ler ve Kuzey Kafkasya Cumhuriyeti. - Koçak, Mevlüt (My University, 1995)
unknown
Keywords: TÜRKLER-KUZEY KAFKASYA-TARİH; YAYINLAR-KUZEY KAFKASYA-TARİH