İstanbul Müftülüğü Şer’ iyye Sicilleri Üsküdar Mahkemesi 142 No’ lu Feramin ve Hüccet Defteri’ ne göre (1622- 1623) Osmanlı ekonomisi - Bilgin, Arif (My University, 1994)
unknown
Keywords: İKTİSAT TARİHİ-OSMANLI İMPARATORLUĞU; ŞER’İYYE SİCİLLERİ-ÜSKÜDAR