Ayaktan bakım hizmeti veren çeşitli sağlık kuruluşlarında hasta memnuniyetinin değerlendirilmesi - Taşdemir, Mustafa (My University, 1998)
unknown
Keywords: Adli tıp; Halk Sağlığı; hastalık oranları; koruyucu sağlık hekimliği; Sağlık Hizmetleri; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri