İnsan kaynakları yönetiminde kariyer geliştirme ve uygulamadan örnekler - Arslan, Dilek (My University, 1997)
unknown
Keywords: Genel yönetim; İnsan Kaynakları Yönetimi; Kariyer Geliştirme; Personel yönetimi